top of page

Verzekeringen

Check Financieel zorgt ervoor dat je goed verzekerd bent. Niet over- en niet onderverzekerd. Je betaalt dus nooit teveel. 

VerzekeringsCHECK

Wil je weten of je op dit moment goed verzekerd bent? Of de dekking niet te hoog of te laag is en of je premie misschien omlaag kan? Check voert graag gratis en vrijblijvend een VerzekeringsCHECK voor je uit. We bekijken je verzekeringen en brengen een offerte van een andere verzekeraar uit om te zien of jouw verzekeringen goedkoper kunnen. 

Schadeverzekeringen, check

Woonhuisverzekering

We zorgen dat je voor het juiste bedrag verzekerd bent voor schade aan je huis, glas, zonnepanelen en bijgebouwen zoals je tuinhuis en carport. Dan krijg je bij schade een realistische vergoeding. 

Inboedelverzekering

Alle spullen die in je huis staan of liggen, behoren tot je inboedel. Denk aan de meubelen, de tv, je laptop en sieraden. Wij verzekeren ze tegen schade door bijvoorbeeld brand, storm en diefstal.  

Aansprakelijkheids
verzekering

Met een aansprakelijkheidsverzekering zorgen we dat je verzekerd bent tegen schade die jij per ongeluk bij een ander veroorzaakt. 

Autoverzekering

Heeft het nog zin om je auto all-riks te verzekeren nu hij 6 jaar oud is? Ben je wel goed verzekerd voor inzittenden? Op dat soort dingen letten we bij Check. 

Doorlopende reisverzekering 

Ga je (de komende tijd) vaak genoeg op reis om een doorlopende reisverzekering te nemen of behouden? En is die wintersportdekking eigenlijk wel nodig? Wij denken met je mee.

Rechtsbijstand

Ik heb toch nooit conflicten… dacht degene die uiteindelijk een verborgen gebrek tegenkwam in zijn net gekochte woning. Wij laten zien waarom/of een rechtsbijstandverzekering nuttig voor je is.  

Overige verzekeringen

Overlijdensrisicoverzekering

Voor veel mensen sluiten we een overlijdensrisicoverzekering af bij hun hypotheek. We adviseren over het bedrag én de ingangsdatum. Soms is die namelijk eerder dan de start van je hypotheek. Bijvoorbeeld na het tekenen van je koopcontract of aanneemovereenkomst. Je zit dan namelijk al aan financiële afspraken vast. 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als ondernemer is er geen automatisch vangnet van de overheid wanneer je ziek wordt. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgen we dat je goed verzekerd bent tegen inkomensachteruitgang bij arbeidsongeschiktheid. Samen bepalen we welke dekking en premie passend voor je is. Ben je in loondienst, ook dan voorzien we je van goed advies.

bottom of page