top of page

Hypotheken

Wij zijn de onafhankelijke adviseur die voor jou de beste hypotheek met de meest gunstige rente en voorwaarden regelt. En we doen meer.

CHECK-list

Een huis kopen en een hypotheek regelen, er komt aardig wat bij kijken. De juiste werkgevers- en pensioendocumenten opvragen, een taxatie regelen, bouwkundige keuring aanvragen, verduurzamingscheck doen, klus- en/of installatiebedrijven inschakelen, denken aan aftrekbare kosten bij je belastingaangifte. Check de CHECK-list en ontdek hoe wij je door het hele proces loodsen.

We maken het simpel

Hypotheken ingewikkeld? Wij maken het simpel. We leggen alles in begrijpelijke taal uit tot het duidelijk voor je is. We zijn pas blij wanneer jij precies weet waar je aan toe bent en waar je voor kiest… oh ja, en als je hebt kunnen lachen. Want een gezellig gesprek met, als het kan, wat humor, staat hoog op ons lijstje. 

We zijn er

We zijn er voor je. Niet alleen tijdens het oriëntatie- of adviesgesprek, maar op ieder moment dat jij ons nodig hebt. Even tussendoor nog wat afstemmen? Bel gerust. In het weekend een dringende vraag? Stuur een appje en we beantwoorden hem graag.

Achter de schermen

Achter de schermen zorgen wij voor de best mogelijke oplossing voor jou. Voor je hypotheek kiezen we uit het aanbod van zo’n vijftig geldverstrekkers, van grootbanken tot kleinere spelers. En we gaan tot het gaatje! Lijkt een hypotheek eerst niet mogelijk, dan pluizen we alle alternatieve mogelijkheden uit om het toch voor elkaar te krijgen. Hoe kan het wél? Daar gaan we echt ver in. We onderzoeken of het met aanvullende gegevens of andere constructies wel lukt en weten bij welke geldverstrekkers specifieke extra mogelijkheden zijn. Vaak lukt het dan alsnog. Yes!

Waarom Check?

pijlen wit.png
  • Geen gedoe, gewoon de beste hypotheek

  • Ook voor starters, zzp’ers, expats en zuiderburen

  • We zetten net een stapje extra

  • Een afspraak op het moment dat het jou uitkomt

  • Begrijpelijke taal, gezellig gesprek

bottom of page