top of page

Check Financieel in één zin

Een gezellig gesprek in begrijpelijke taal met als uitkomst de beste hypotheek voor jou. Check!

Unknown.jpeg

Niek Luime

"Tijdens het hypotheekgesprek voor mijn eigen woning, destijds met Jeroen als mijn adviseur, begon het te kriebelen: oh, dus zo leuk kan financieel advies zijn?!

 

Nu, jaren na dato, zit ik zelf op de adviseursstoel en probeer jou diezelfde ervaring te geven.

 

Niet dat je ook financieel adviseur moet worden hoor, maar dat je net als ik destijds plezier hebt tijdens het gesprek en merkt dat jouw adviseur voor je door het vuur gaat. Want dat gaan we bij Check!"

Typisch Check

Onafhankelijk

Check is een onafhankelijk adviesbureau. We kiezen uit zo’n vijftig verschillende geldverstrekkers altijd de beste hypotheek met de gunstigste rente en voorwaarden. 

Begrijpelijke taal

Hypotheken ingewikkeld? Misschien soms wel. Maar wij maken het eenvoudig. We leggen alles in begrijpelijke taal aan je uit zodat je precies weet waar je voor kiest.

Meer dan hypotheken

Er komt heel wat bij verhuizen/verbouwen kijken. Papierwerk, verzekeringen, taxaties, verduurzaming. Wij helpen je erbij.

Stapje extra

Niet altijd staan geldverstrekkers te springen om je een hypotheek aan te bieden. Juist dan zetten we een stap extra om tóch de oplossing te vinden. En die vinden we vaak!

Gezellig

Waarom zou een gesprek over je financiën niet leuk kunnen zijn? Bij Check houden we van een gezellig gesprek met wat humor. 

Jeroen Ferket

"Met een paar decennia aan ervaring op de teller, ken ik de hypothekenwereld van binnen en buiten.

 

Ik was naast financieel adviseur ook jarenlang manager van de hypothekenafdeling van een bank, maar daar miste ik het contact met klanten. Er gaat namelijk niks boven een leuk gesprek waarbij je met mensen kunt meeleven en je hen kan helpen hun dromen te verwezenlijken.

 

Dat klinkt misschien wat zweverig voor een nuchtere vent als ik, maar ik vind het gewoon echt supermooi."

IMG_9695-2 (1).jpg
pijlen wit2.png
bottom of page